21.00u Mexican Night

Hola guapa, vamos à la spiegeltentos! Ook dit jaar trappen we het feestweekend af met een Mexicaanse Fiësta. Haal alvast je sombrero en sambaballen boven en krijg bij aankomst een gratis bonnetje (enkel als je verkleed komt krijg je een bonnetje). Gooi alle remmen los, VAMOS!

21.00u Vantweis
Deze jonge knaap is van eigen bodem, maar zeker van topniveau! Hij is het afgelopen jaar al op verscheidene bekende fuiven te gast geweest en heeft al vele nachten gevuld met zijn veelzijdige beats in o.a. Leuven. Ons hart heeft hij al gestolen, nu het jouwe nog!

22.00u SKERE BOYS
Deze skere guapos maken de dansvloer onveilig. Sinds 2017 spelen ze de pannen van het dak in Aarschot en omstreken. Ook dit jaar zijn ze weer te gast in onze carpa con espejos. Go skeer or go home!

23.30u DJ KOKO
Deze DJ die al veel naam heeft gemaakt in het Aarschotse uitgaansleven komt nu ook onze tent op stelten zetten. Samen met DJ KOKO wordt het feestje helemaal LOCO! Smeer je dansbenen al maar in chicas!

01.00u Party Granny’s
Van reuma hebben deze twee anonieme granny’s zeker nog geen last. Meer nog, de limbo is voor hen kinderspel. Ze zullen je dansskills dus zeker op de proef stellen! Dos cervezas por favor!

03.00u – 05.00u Vantweis

Inkom vrijdag:
VVK €4
ADK €6